Eurocazino

Een van de eerste aanbieders van Nederlandse online gokkasten is het Eurocazino. Zij bieden jou de mogelijkheid om op bekende Nederlandse gokkasten te spelen. Neem bijvoorbeeld Oldtimer gokkast. Deze is nu ook beschikbaar gemaakt door Eurocazino om op te spelen. Alle geluiden en grafische elementen zijn overgenomen van de werkelijkheid zodat de online gokkasten zeer realistisch lijken op de echte gokkasten. Bijna alle fruitautomaten die in  een kroeg, cafe, Fair Play, Krijco te vinden zijn kun je nu online spelen vanuit huis.

Spelen bij Eurocazino kan veilig via internet door middel van het mogelijk maken van een "HTTPS" verbinding.  Deze versleutelde verbinding wilt zeggen dat je in een veilige speelomgeving bent beland. Er kan nu gegarandeerd veilig worden gespeeld. Dat kun je ook zien aan de browser die gebruikt wordt. Op het moment van een betaling doen of een spel, verschijnt er in de browser een HTTPS" verbinding.

Deze versleutelde verbinding wordt weergegeven in het groen met een dicht slot. Wanneer het slot dicht is en het begin van het adres groen is, weet je zeker dat je in een veilige speelomgeving ben verkeerd. Op die manier kan het Eurocazino jouw veiligheid waarborgen en hoef je dus niet bang te zijn om je persoonlijke gegevens in te voeren. Alle gokkasten die wij hier online aanbieden worden geintegreerd gespeeld dus direct vanaf de server van simbat en zijn al versleuteld gemaakt.

Geld Storten

Geld storten op de gokkasten van het eurocazino is zeer veilig en kan door middel van verschillende betaalmethoden. De meest bekende methode waarbetalingen mee worden verricht is betalen met iDeal. Deze methode is zeer veilige en wordt miljoenen keer door Nederlanders per jaar gebruikt. Ook kun je betalen met een mobiel doen doordat er de keuze is om te betalen per gesprek of per minnuut. Let hierbij wel op dat er vaak door telefoonproviders een limiet is opgesteld wanneer er betaald wordt door het bellen naar een 0900 nummer. Wanneer je toch via mobielt wilt betalen, dan kan dat door middel van een unieke code te krijgen. We raden je aan om voor jouw de veiligste manier van geld storten te kiezen en met mate te spelen.

Uitbetalen

Wanneer je een leuke prijs hebt gewonnen en wilt uitbetalen kan je dat heel snel en gemakkelijk doen via de knop "Cashout". Uitbetalen kan alleen vanaf 10 euro. Bedragen onder €10 kunnen helaas niet worden uitbetaald. Heb je een bedrag boven de 10 euro gewonnen en wil je uitbetalen? Dan vul je jouw gegevens in en je ontvangt het gewonnen bedrag binnen 48 uur op jouw bankrekening. Soms is het zo dat het geld er zelfs eerder op staat doordat het eurocazino uitbetalingen verricht voor 12:00 in de ochtend de eerste werkdag na het aanvragen van een uitbetaling.