Betaalmethoden

Speel je het liefst voor echt geld op een van deze leuke online gokkasten? Dan heb je de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende manieren om te betalen. Hieronder staan de verschillende betaalmethoden netjes onder elkaar beschreven. Gebruik de voor jouw meest veilige manier, maak dan een account aan om te spelen en speel voor echt geld op de online simbat gokkasten.

Ideal

Betalen met Ideal is een van de veiligste betaalmethoden die wordt geboden via een bank. Door middel van internetbankieren kun je met de gewenste bank geld overmaken op je spelersaccount. Ook heb je het tegoed heel snel bijgeschreven wanneer je een betaling doet met iDeal. Betalen met iDeal kan vanaf een minimumbedrag van 10 euro en zitten geen kosten aan verbonden. Je zal dus niet voor verassingen komen te staan wanneer je een betaling hebt gedaan met iDeal.

Paysafecard

Alle gokkasten die aanwezig zijn in het assortiment kunnen ook worden betaald met de betaalmethode Paysafecard. Deze opwaardeer kaarten zijn verkrijgbaar bij tankstations, tabakszaken en ook via het internet. De betaalmethode Paysafecard maakt het mogelijk om zonder een tussenkomst van een bank anoniem een tegoed op te waarderen op een online gokkast van simbat.

Zo kan iedereen veilig spelen met een limiet. Een limiet is moeilijk in te stellen wanneer er bijvoorbeeld met iDeal of een andere methode wordt betaald. Een Paysafecard staat voor veilig en met mate spelen doordat er een limiet op een kaart staat en niet meer kan worden opgewaardeerd dan het tegoed wat erop staat.

Ukash

Betalingen met Ukash kunnen ook worden gedaan. Met deze manier van betalen kun je online op gokkasten betalen doordat je een soort internet portemonnee hebt. Met deze vorm van betalen kan er ook in online winkels worden betaald en nu ook op simbat gokkasten. Ukash is een zeer veilige manier van betalen en kan 24 uur per dag gebruikt worden. Op die manier kun je dus ook makkelijker binnen jouw budget blijven en meer met mate spelen.

Mobiel

Steeds meer betalingen worden via een mobiele telefoon gedaan. Nu kun je ook via een mobiel en via een vaste telefoon een tegoed kopen om op een van de leuke online gokkasten te kunnen spelen. Via een 0900 nummer en een unieke code kan je per minnuut bellen om het tegoed op te waarderen of per gesprek. Elke minuut of elke gesprek worden er een aantal credits bijgeschreven.

Let er wel op dat sommigen telefoon providers een limiet hebben opgesteld tegenwoordig voor het bellen naar een 0900 nummer. Elke credit die je krijgt staat voor €0.10. Bel je per gesprek dan wordt er €1.30 aan het tegoed bijgeschreven wat goed is voor 13 credits. Als laatste zeggen we hierbij dat de meeste telefoonproviders ook extra kosten rekenen voor het bellen naar een 0900 servicenummer.